4Tree va invita, la evenimentul organizat de 4Career si Rentrop & Straton, pe 18 martie 2016, incepand cu ora 9.00, sa participati la cel mai important eveniment de Resurse Umane din ultimii ani:

Conferinta “Cariera ta in HR – Leadership, performanta, intraprenoriat”.

Evenimentul este unul de elita, rezervat profesionistilor, si se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania. Si asta gratie mai multor factori:
  1. Experienta companiei organizatoare (Grupul romano-german Rentrop & Straton are in palmares peste 150 de seminarii si conferinte pe teme de legislatia muncii, care au primit toate, fara exceptie, calificativul “Ireprosabil!”)
  2. Competenta si profesionalismul lectorilor (vedeti lista mai jos)
  3. Calitatea informatiilor oferite (in contextul actual, caracterizat de o concurenta puternica pe piata muncii, orice “secret” de HR dezvaluit de specialisti este nu numai util, ci si extrem de oportun)
  4. Locatia de lux (Hotel Marshal Garden, Bucuresti)
  5. Atmosfera “cu greutate”, generata de atat de numarul masiv de participanti (peste jumatate din locuri s-au ocupat in prima zi de inscrieri), cat si de profesionalismul acestora – directori HR de la mari companii, juristi, consultanti, manageri.
Un eveniment cu adevarat memorabil, asadar, care va plaseaza pe dvs., ca participant, intr-un grup foarte select.  Un eveniment despre care, cu siguranta, se va vorbi enorm in perioada urmatoare.
Motivul major pentru care trebuie 
sa participati la aceasta conferinta!
Domeniul HR se schimba!
Apar instrumente moderne, aplicate cu succes in mediile de business din SUA si din vestul Europei, apar noi strategii si tendinte, si, daca vreti sa va construiti o cariera prestigioasa in HR, este vital sa cunoasteti toate aceste instrumente, strategii, tendinte. Multe dintre ele scutura din temelii vechile principii de management HR si uneori sunt greu de inteles de catre managerii traditionalisti.
Aici intervin lectorii care vor participa la conferinta. Desi fac parte din acelasi domeniu, ei au o experienta si o abordare diferite, bazate pe experienta lor in multinationale. Fiecare vine cu ceva nou, ce va poate fi foarte util dvs. personal, fiecare va ajuta sa intelegeti de ce unele lucruri nu merg bine in companiile ce activeaza pe piata, fiecare va arata cum puteti sa va imbunatatiti abilitatile personale si implicit cariera.
Va garantam ca tot ce veti auzi la aceasta conferinta va va da de gandit si va va oferi in mod clar un imbold pentru a avansa pe plan profesional si, de ce nu, pe plan personal! 
Va invitam in continuare sa ii cunoasteti pe lectorii conferintei si sa aflati temele expunerilor pe care le vor sustine. Detalii mai jos.
Citeste mai multe informatii in pagina evenimentului:

Programul conferintei  

 9:00 – 9:30 – Inregistrarea participantilor 
 9:30 – 10:00 – Corina Neagu

Tema expunerii: „Tendintele pietei de HR în 2016”

Flexibilitatea locului de munca, Evolutia tehnologica, Reinventarea, Schimbarea de cariera, Investitia in capitalul uman, Eficientizarea performantei.

 10:00 – 10:30 – Constantin Iordache

Tema expunerii: Cum iti vinzi serviciile de HR. Afla tendintele pietei”

Imagineaza-ti ca maine deschizi propria ta companie, in care vei vinde servicile tale cele de HR (administrare, recrutare, training etc). Compania ta are un singur angajat si un singur actionar tu. Acum ca esti actionar in propria companie, esti CEO si va trebui sa iei primele decizii. Ce salariu iti vei acorda de maine, ce trebuie sa faci pentru asta, cui vei vinde serviciile tale, ce strategie vei adopta, ce vrei pentru anul viitor, unde doresti sa ajungi peste 5 ani cu compania ta?

 10:30 – 11:00 – Cosmina Noaghea
Tema expunerii: Diagnoza organizationala in vederea optimizarii performantei. Studiu de caz”Acest studiu de caz prezinta un proiect de diagnoza organizationala – cultura organizationala si sisteme de lucru cu oamenii –  cu scopul identificarii zonelor de schimbare si/sau dezvoltare pentru cresterea performantei.
 11:00 – 11:30 – Florina Pinzaru si Cosmina Noaghea
Tema expunerii: Generatia digitala: motivatie si comportamente”HART Consulting si SNSPA au derulat un studiu cu scopul de a oferi tinerilor si angajatorilor un punct de plecare in intelegerea modului in care prefera sa luucreze  tinerii aflati la inceput de cariera, ce ii motiveaza, ce credinte au si a explora strategii de atragere, integrare si retentie a acestora.
 11:30 – 12:00 – Coffee Break
 12:00 – 12:30 – Sorin Faur

Tema expunerii: „Cum sa cresti nivelul de implicare al angajatilor si sa construiesti o organizatie performanta”

Recunoasterea angajatului ca partener pentru companie (Engagement), Factorii cei mai importanti care creeaza Engagement, Cum iti definesti un EVP unic (Employment Value Proposition), Semnificarea muncii: implicare personala, nu munca, Engagement Metrics.

 12:30 – 13:00 – Cosmin Serbanescu

Tema expunerii: Risc si control in activitatea de HR”

Personalul, training si dezvoltare profesionala continua, Beneficii & Compensatii, Relatiile de munca dintre angajati, Protectie & Siguranta

 13:00 – 13:30 – Sorin Mierlea
Tema expunerii: Cum influenteaza in bine domeniul HR o relatie stransa cu clientii”Consumatorul se presupune ca este doar cel care cumpara un produs sau un serviciu. Dar suntem consumatori si la locul de munca cu drepturi si obligatii, suntem consumatori cu privire la lumina din birou sau apa de la aparatul de apa de pe hol, consumatori ai aerului conditionat, iar separat fiecare angajat trebuie sa aiba cunostinte minimale de protectia-consumatorilor pentru a nu gresi cu clientul!
 13:30 – 14:00 – Adrian Grecu

Tema expunerii: „Elaborarea strategiei de Go to Market”

Construirea si consolidarea brand-ului de angajator si mai ales pozitionarea corecta in piata.