4Tree deschide seria de 8 workshopuri organizate de Scoala de hr cu TEAMbuilding.

Școala de HR” reprezintă unul dintre proiectele naționale organizate de Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, fiind un proiect cu tradiție care a ajuns anul acesta la cea de-a X-a ediție. Proiectul își propune să faciliteze interacțiunea directă dintre mediul academic și cel business și să ofere studenților, dar si altor iubitori de HR, informații relevante și actuale din acest domeniu prin intermediul specialiștilor din cadrul unor companii renumite care se vor raporta la generația digitală.

De asemenea, proiectul își propune să creeze mediul corespunzător simulării unei afaceri al cărui obiectiv este de a ajuta participanții să înțeleagă în mod practic rolul strategic al HR-ului într-un business.
Așadar, evenimentul de anul acesta va avea trei direcții: Conferința Națională “HR-ul generației digitale” în care accentul se pune pe networking și informație actuală, 8 workshop-uri ce îmbină teoria cu practica și un Business Simulation ce oferă participanților ocazia de a construi o afacere de la zero și de a aprofunda informațiile acumulate.

Mai multe detalii despre eveniment: Scoala de hr si pe facebook/scoaladehr/