Pentru:

– îmbogăţirea vocabularului, stimularea imaginaţiei şi creativităţii;

– exersarea răbdării, dezvoltarea capacităţii de a asculta, de a observa şi de a trage concluzii;

– dezvoltarea încrederii în sine;

– exprimarea corectă, deschisă, fără emoţii, în faţa unui public;

– învăţarea experenţială, prin joc şi exerciţii practice;

– descoperirea sau dezvoltarea plăcerii de a citi, recita, scrie;

– socializare şi dezvoltarea unor relaţii de prietenie.

Programul este dezvoltat în principal pentru copii cu vârsta între 8-12 ani, în parteneriat cu Paul Olteanu, în a cărui viziune discursul public reprezintă “înotul” disciplinelor sociale, întrucât exersează numeroase abilităţi şi solicită cunoştinţe din mai multe domenii de expertiză, precum: dicţie, comunicare nonverbală, elemente de psihologie a comunicării, tehnici teatrale, managementul timpului, tehnici de persuasiune și influențare etc.

Cursul este structurat pe parcursul a patru lecţii de câte patru ore fiecare, în cadrul cărora copiii vor învăţa cum să construiască şi să susţină un discurs, indiferent de locul, momentul sau numărul persoanelor aflate în audienţă.

Cursul se bazează pe exerciţii, simulări, jocuri, stimulează creativitatea, inovaţia şi spontaneitatea copiilor, dar şi cunoştinţele acestora.

Program: dacă se desfășoară sâmbăta, timp de patru weekend-uri, programul va fi 09.00-13.00 (avem doua pauze de 15min); dacă se desfășoară un weekend, sâmbătă și duminică, programul va fi 10.00-17.00. 

Detalii despre agendă, înscriere si tarif la grow@4tree.ro.

Vă așteptăm cu entuziasm și cu multe momente minunate!